Menu

Nyd det bedste fra Natural herligheder i Goa

November 18, 2015 - Affärsresa, Familj Resa, Gruppresa
Nyd det bedste fra Natural herligheder i Goa

Beliggende på den vestlige kyst af Indien, Goa er en tilstand, der strækker sig langs Det Arabiske Hav. Når de fleste mennesker tænker på det sted, en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på er dens historie som en portugisisk koloni. Portugiserne ankom gennem Det Arabiske Hav og faldt ankre her for første gang i det 16. århundrede. Det fungerede som en strategisk beliggenhed i deres stræben efter at sikre krydderiet rute. Ekkoer af den koloniale fortid af staten stadig synes at drysse gennem det 16. århundrede kirker og katedraler, gamle huse med portugisisk arkitektur, forter og krydderi plantager. Udforsk flere af disse steder, mens tilbringe ferie med Goa pakker.

I årenes løb har Goa fået ry for at være en af ​​de mest livlige steder på planeten Jorden. Med uberørte strande, pulserende natteliv, Konkani kultur, tilbagelænet livsstil og en vifte af aktiviteter, det lokker tusindvis af globetrottere hvert år for at benytte Goa rejsepakker.

Staten er relativt lille, men det kan opdeles i to kategorier for din bekvemmelighed – South Goa og nordlige Goa. Nordlige Goa er den vigtigste turist-hub, og det sted hvor alle handlingen finder sted. Fra højlydte rave partier på Candolim til hoften loppemarkeder i Anjuna, dette er en perfekt destination for part mennesker. Sydlige Goa omfatter mindre udforskede strande som Palolem, Agonda og Benaulim. Et ideelt sted for backpackere, den sydlige del af staten giver rolige tid og en ideel ramme for at nyde afslappede aftener.

Et stort antal af musik og dans festivaler, hundreder af beachside skure og skumringen-til-daggry begivenheder gør det den part hovedstad i Indien. Der er nogle steder, som du skal besøge for at opleve det bedste af naturlige herligheder i Goa.

Den storslåede vandfald, beliggende nær Goa-Karnataka statsgrænsen, er uden tvivl den mest imponerende en til vælde ned bakkerne i Goan jord. Med en højde på cirka 600 meter, Dudhsagar er blandt de højeste vandfald i landet. Hvis du ser denne naturlige skuespil fra en afstand, det ligner mange streams af mælk, der strømmer gennem søfartsby skov. I en tilstand, hvor landskabet er domineret af det åbne hav og sandstrande, et besøg på denne vandfald er faktisk en foryngende oplevelse.

Væk fra alle støj og trængsel-travlhed turister, er Dr. Salim Ali Bird Sanctuary ligger på Chorao Island. Opkaldt efter en berømt indisk ornitolog, denne beskyttede område er et paradis for fugleinteresserede. Dækker et areal på ca. 1,8 kvadratkilometer, det omfatter mangrove sumpe og Mandovi-floden, der flyder igennem. Du kan få øje på en række kystnære fugle sammen med sjakaler og krokodiller her.

Hvis du er på en romantisk weekend i Goa, så en båd cruise er en af ​​de must-Prøv aktiviteter. Cruising på en luksus båd i Det Arabiske Hav under den naturlige baldakin af blinkende stjerner eller skinnende sol er sikker på at overvælde dig og din udkårne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *