Menu

Forretningsrejser flyver til London? En London City Guide for at komme til centret

September 22, 2016 - Forretningsrejser
Forretningsrejser flyver til London? En London City Guide for at komme til centret

London. Den levende, bankende hjerte i Det Forenede Kongerige. Det er en af verdens mest populære destinationer for turister, og for forretningsrejsende også. Mængden af handel, der går gennem London er overvældende, med en finansiel center andet kun til New York, og serviceerhverv, der appellerer til både Storbritannien, europæiske og internationale markeder. Som verdens mest multikulturelle by – der er over 300 sprog, der tales af en befolkning på mere end otte millioner mennesker (tolv millioner, hvis du inkluderer hovedstadsområdet) – mulighederne for erhvervslivet er klar.

Med den britiske strategisk placeret for forretningsrejsende på den vestlige kant af Europa, London er et globalt knudepunkt for flytrafik, der giver nem adgang til det europæiske fastland, og et springbræt til USA. Primært betjenes af fem lufthavne – Heathrow, Gatwick, City, Stansted og Luton – London er let nås fra overalt i verden. Men med undtagelse af London City Airport  ( Bravofly Billige flyrejser till london )- mindste af de fem og ligger i East London tæt på forretningskvarteret i Canary Wharf – de andre fire lufthavne er satellitter jævnt fordelt rundt omkring i byen. Den mest populære, Heathrow, ligger vest for London; Gatwick ligger mod syd; Stansted mod nord øst; og Luton til Nordvest. At vide dette, før du foretager din rejse planer kan være nyttigt. Da den større byområdet London dækker over 1.000 kvadrat miles, kan din endelige business destination ikke være midt i centrum. Forsker hvilken lufthavn ligger tættest på din destination kan du spare tid, kræfter og penge.

Men uanset om du er en forretningsrejsende flyver fra i Storbritannien eller fra udlandet, dit udgangspunkt destination kan ofte bestemme lufthavnen du ankommer. Andre faktorer, såsom din valgte tidspunkt, rejsen, budget og tilgængelighed vil også gøre en forskel. For eksempel, hvis du rejser med en større international transportvirksomhed fra en større by, såsom New York, er chancerne er du vil ankomme til Heathrow eller Gatwick (Stansted også modtager fly fra New York, men er den mindste af de tre) . Hvis du rejser lokalt fra i Det Forenede Kongerige med et budget luftfartsselskab er du mere tilbøjelige til at nå frem til Stansted eller Luton (men ikke udelukkende). Og hvis du rejser fra en større europæisk by, især en finansiel kapital, såsom Frankfurt, London City Airport er et sandsynligt ankomststed (lufthavnen blev skabt specielt til at imødekomme korte træk forretningsrejsende, især mellem finansielle centre).

Hver Lufthavnen er tjent med omfattende jernbane- og vejinfrastruktur, der giver forretningsrejsende med en bred vifte af muligheder for at komme ind i London. Alle fem lufthavne tilbyder direkte togrejser ind i hjertet af det centrale London, coach rejse til de vigtigste Victoria endestation, og leje biler, mini-bus, licenseret sort førerhus og taxikørsel ad vej. Hvis du er en VIP forretningsrejsende, er chauffør tjenester også tilgængelige, og med undtagelse af London City Airport, hver tilbyder også direkte helikopter overførsel ind i hjertet af byen.

London Heathrow lufthavn

Den travleste af de fem lufthavne er London Heathrow. Ligger mindre end tyve miles fra det centrale London, er Heathrow ligger vest for byen inden motorvej M25 hovedstadsområdet grænse. Den hurtigste rute til London er via Heathrow Express toget, tager kun 15 minutter fra terminaler 1, 2 og 3 til Paddington station (placeret på den vestlige side af det centrale London). Hvis dit fly ankommer til enten terminal 4 eller 5 er det yderligere fire og seks minutter rejsetid henholdsvis og du bliver nødt til at overføre til de vigtigste London-bundne service på terminalerne 1, 2 og 3.

Der er yderligere to jernbane muligheder til rådighed for forretningsrejsende, både væsentligt billigere, selvom dette afspejles i kvaliteten af den service. Det er ikke til at sige enten ikke er en god løsning for forretningsrejsende, bare at der er en mærkbar forskel i bekvemmelighed og komfort.

Den tredje – og billigste – jernbane mulighed er London Underground ‘rør’ netværk. På trods af netværkets navn størstedelen af rejsen fra Heathrow er overjordiske, indtil forretningsrejsende nærmer centrale London. Start på Piccadilly Line, tjenesten forbinder alle fem Heathrow terminaler og giver hyppige tog til London, stopper ved en betydelig mængde fjerntliggende stationer før ankommer i hovedstadens centrum. Dette konstant ‘afbrudt’ rejse – der er sytten standser mellem Heathrow terminalerne 1, 2 og 3 og Paddington station (den nærmeste tilsvarende rør endestation for en rimelig sammenligning) – og tager ca. 50 minutter rejsetid i gennemsnit, betydeligt langsommere end sin mere direkte rivaler. Denne rejse sammenligning kræver også besværet med en overførsel mellem linjerne.

The Underground er primært en by-dækkende masse transit-system, snarere end en ‘tog’ tjeneste. Som sådan det niveau af komfort og bekvemmelighed er væsentligt mindre end for både Heathrow Express og Connect tjenester og i spidsbelastningsperioder kan være betydeligt ubehageligt. Efter at have udholdt en nylig flyvning, forretningsrejsende, der vælger denne mulighed risikerer at skulle stå op hele rejsen, hvis du rejser i myldretiden. Hvis vognen er fuld at klemme punkt (som det ofte er tilfældet ved spidsbelastning) styre din bagage kan være en udfordring. Det skal også bemærkes, at røret netværk – der, som verdens første urbane masse-transit system er over 150 år gammel – er ofte tilbøjelige til at signalere fejl og forsinkelser. Hvis tiden mellem din ankomst til Heathrow (ikke glemmer at faktor i clearing indvandring kontrol, bagage indsamling og told), og din virksomhed udnævnelsen er stram, især i myldretiden, er det ikke urimeligt at sige, at du tager en risiko, hvis du vælger at bruge Underground.

Forhold til at bruge jernbane, rejser med vejen ind centrale London er langt mindre praktisk. Ligesom alle større byer rundt om i verden, trafikpropper plager gaderne i London. M4 og A4-rute fra Heathrow til London er altid travlt og i dele kan være langsom at flytte til tider. Hvad din metode til vejtransporten ligegyldigt, den forretningsrejsende er sårbart over for risikoen for forsinkelser og ulykker.

Busser er rigeligt. Det dominerende luftfartsselskab hedder National Express. De opererer tjenesteydelser mellem Heathrow Lufthavn og London Victoria, den vigtigste træner endestation i London. Herfra rejsende kan rejse til mange andre destinationer rundt om i Storbritannien. Trænerne kører fra Heathrow Lufthavn centrale busstation, som er placeret mellem klemme 1, 2 og 3. Dens godt tegn bogført så let fundet. Hvis du ankommer til terminal 4 eller 5 skal du først tage Heathrow Connect toget til den centrale busstation. Fra Victoria Station kan du komme til en hvilken som helst anden del af London med lethed via undergrunden, rigelige busser, lokaltog og licenseret sorte førerhuse / minicab taxikørsel.

 

At rejse med sort cab eller licenseret taxi giver den forretningsrejsende frihed til at rejse på hans eller hendes eget tempo, og kan tage besværet ud af en rejse. Det kan være en meget afslappende måde at pendle fra lufthavnen til London, især efter en lang flyvning, og tilbyder den forretningsrejsende mulighed for at slappe af, inden deres forretning udnævnelse.

Hvis du har brug for at arrangere ledende medarbejder eller VIP transport, er let tilgængelige chauffør tjenester (bestilles i forvejen) mellem Heathrow og London. Køretøjstypen og den tid du har brug for det for vil diktere den pris, du vil betale. Chauffør tjenester er let tilgængelige for at finde online. Det samme er tilfældet med helikopter charter tjenester, som kan overføre den udøvende forretningsrejsende fra Heathrow til det centrale London (Battersea Heliport) i cirka 15 minutter. Flightline Travel Management opleves på at give vores kunder med både transportformer, og vi er glade for at tage din forespørgsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *